emmi

Heippa!

Ruudun takana kirjottelee 20 vuotias tuusulasta kotoisin oleva tyttö. Valmistuin lähihoitajaksi keväällä 2015 ja lisäksi olen suorittanut audiovisuaalisen viestinnän perustutkinnon vuonna 2013. Mietteitä lähihoitajuudesta voit lukea tästä postauksesta.

Olen luonteeltani avoin, ystävällinen, ja huolehtivainen. Kaverini kuvaavat minua myöskin iloiseksi, vähän hassuksi ja kaikkien tsemppaajaksi. Optimistinen elämänasenteeni osaa vaikuttaa positiivisesti myös kavereihini ja olen saanutkin usein kiitosta avun annosta huonoilla hetkillä. Vaikka olenkin pääosin luonteeltani aurinkoinen, olen samalla temperamenttinen ja herkkä. Tämän kuitenkin näytän vain läheisimmille ihmisille.
Huonoja puolia minussa on esimerkiksi se, että tietyissä asioissa olen hyvin kärsimätön; en malta odottaa, että saavutan haluamani tavoitteen tai muuta vastaavaa. Lisäksi ihmissuhteissa saatan olla välillä turhankin mustasukkainen ja olen varsinainen hajamielisyyden huipentuma; unohtaisin oman päänikin jonnekin jos se ei olisi muussa vartalossa kiinni ;)


hevosharrastus
Ratsastanut olen noin viisivuotiaasta lähtien, aluksi neljä vuotta naapurimme kirjavalla shetlanninponilla, sittemmin siirtyen noin viideksi vuodeksi Järvenpään ratsastusseuran ponitunneille. Lopetin kuitenkin ratsastuskoulutunneilla sillä aloin vuokraamaan sh-ruuna Viksua, jota olen hoitanut ja ratsastanut pari kertaa viikossa elokuusta 2009 lähtien.
Matkan varrella on myös ollut muutama muukin hevonen/poni Viksun lisäksi. Syyskuussa 2010 aloin hoitamaan Sputnik -nimistä risteytysruunaa, jota aktiivisesti kävin ratsastamassa reilun vuoden verran. Kasvettuani tälle rakkaalle ponille liian pitkäksi, siirryin hoitamaan kerran viikossa kaunista WPB-ruuna Gandia. Gandi oli aivan upea poni, ja kiinnyin siihen valtavasti lyhyessä ajassa!
Reilut pari viikkoa hoidettuani Gandi jouduttiin yllättäen lopettamaan tarhassa sattuneen tapaturman takia.

Gandin jälkeen löysin uuden vuokraponin nimeltään Bohemia, joka löytyi tutustuttuani nykyiseen ystävääni, jonka poni kaipasi vuokraajaa. Ihastuin palavasti tähän vaativaan ja osaavaan tammaan, jonka kanssa vietin seuraavat puolitoista parasta ponivuotta. Bohemia siirtyi sittemmin ylläpitoon, joten jouduin lopettamaan sen vuokraamisen. Bohemian kanssa kehityin ratsastusurallani valtavasti erityisesti kouluratsastuksessa, sillä taittoihan se korkean kouluratsastuksen liikkeitäkin!

Viksun lisäksi aloin ratsastamaan puoliveriruuna Teemua, joka on suurikokoinen ja erittäin vaativa ruuna. Teemu rakastaa laukkaamista ja kuumuukin ratsastaessa helposti. Muutoin Teemu on äärettömän kiltti ja rauhallinen kaveri. Teemun kanssa aloitin yhteistyön tammikuussa 2013.

Tällä hetkellä liikutan ainoastaan Teemua säännöllisesti, sillä Viksu jouduttiin lopettamaan tokokuussa -14 suolisolmun takia. Blogissa saatatte nähdä kuitenkin muitakin ratsuja Teemun lisäksi.

Moni tuntee minut varmaan parhaiten youtubesta nimimerkillä 3mmmi. Teen säännöllisen epäsäännöllisesti videoita pääosin Teemusta sekä sillointällöin kaverien hevosista tai muunlaisia editoituja videoita.
Lisäksi käytän Facebookkia päivittäin ja pyörin lukemassa muiden blogeja tai milloin mitä kerkeänkin tekemään. Lisäksi on tämä blogini, jonne pyrin kirjoittamaan aina kun olen touhunnut hevosten kanssa tai on muuta ajankohtaista kirjoiteltavaa.