keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kysymyspostaus

Noniin, kiitos suuresti jokaiselle kysymyksen/kysymyksiä lähettäneille, kysymyksiä tuli paaaaljon enemmän kun olisin osannut koskaan odottaa :) Joitakin kysymyksiä oli samoja, siispä en ottanut ihan kaikkia kysymyksiä mukaan. Jokaiseen löytyy kuitenkin vastaus.
Toivottavasti jaksatte lukea tämän pitkän listan, ja pahoittelut kuvien vähäisestä määrästä, en saanut hirveästi kuvia koska olis tullut muuten ihan sekasorto tästä, mutta on sentään muutamia. Lisäksi jaoin kysymykset omiin 'aihealueisiin' niin ettei eri aiheisiin liittyvät kysymykset oli ihan miten sattuu :) No mutta alotetaas..

Hevoset/ratsastus

1. Millainen olisi unelmahevosesi?
- Sellainen, jonka kanssa voisi harrastaa monipuolisesti kaikkea, niin esteitä, koulua kuin maastoesteitä ja muutenkin sellainen, jonka kanssa on kiva käydä vaikkapa vaan maastossa rennosti kävelemässä. Tykkään hevosista, joista löytyy se oma moottori ja into tehdä töitä, muttei kuitenkaan anna mitään ilmaiseksi.

2. Miksi vuokraat juuri Viksua ja Bohemiaa?
- Tää on kysymys, johon ei ole kovin helppo vastata.. Mut sanotaanko näin että mulle kelpaa melkein millainen hevonen tahansa hoidettavaksi/ratsastettavaksi, eli olen avoinmielinen ja jo ensimmäinen mm. vuokrahevosvaihtoehto kelpaa. Ja mulla kävi vain niin hyvä tuuri että sekä Viksu kuin Bohemiakin on juuri sellasia hevosia mistä tykkään :)

3. Jos pitäisi valita Viksun ja Bohemian väliltä, kumman vuokrausta jatkaisit mieluummin?
- Ehdottomasti Bohemian, sillä se on koulutustasoltaan niin osaava että se tarjoaa mulle haastetta ja opetettavaa pitkälle saakka. Meillä on paljon hyviä tulevia treenivuosia edessä vielä :) Viksulla on jo ikää sen verran ettei sen kanssa voi tehdä samallailla töitä kun Bohemian kanssa, kunto ja jaksamus ei riitä niin rankkaan treeniin. Bohemia on myös siitä hyvä, että sen kanssa voi hypätä suhteellisen usein ja se jaksaa, mutta Viksun kanssa ei voi treenata esteitä samalla tapaa. Viksu on kuitenkin kiva kaveri muuten ja osaavahan se on, mutta jos ajatellaan järkevästi niin Bohen kanssa mulla on enemmän vuosia jäljellä ja sillä on mulle vielä  paljon opetettavaa :)

4. Miksi Bohemialla on/oli ratsastuksesta lomaa?
- En voi omistajan pyynnöstä kertoa syytä Bohemian lomailuun, mutta ei mitään hirvittävän vakavaa ollenkaan, ei tarvitse olla huolissaan.

5. Miten päädyit vuokraamaan Bohemiaa?
- Bohemian omistaja pyysi keväällä kaveriksi Facebookissa, ja siellä aluksi puhuttiin niitä näitä jonkin aikaa, kunnes kävin heillä kylässä. Samoihin aikoihin entinen vuokraponini Gandi lopetettiin ja aloin etsiä uutta vuokrahevosta itselleni. Bohemia juuri samoihin aikoihin kaipasi vuokraajaa ja niin me vaan lopulta päädyttiin yhteen :)

6. Onko sinulla omassa ratsastuksessasi tavoitteita?
- Tavotteina mulla on saada etenkin parannettua istuntaani, ratsastaa eleettömästi ja esteratsastuksessa yritän treenata askeleiden laskemista esteille. Ne on ainakin asiat, jotka tulee tässä päällimmäisenä mieleen. Ja olis mahtavaa päästä joskus aluetasolle kilpailemaan :)

7. Monissa kisoissa olet ollut Viksun ja Bohemian kanssa?
- Viksun kanssa oon käynyt yksissä virallisissa estekilpailuissa + meidän tallin omissa koulukilpailuissa. Paljon en sen kanssa ehtinyt kilpailla eikä se ollut alunperinkään tarkoitus alkaa Viksulla kisaamaan :) Bohemian kanssa oon käynyt tähän asti kaksissa estekilpailuissa, mutta enemmän käydään vielä kunhan poni on kisakunnossa.

8. Milloin aloitit Viksun vuokraamisen?
- Aloin vuokraamaan Viksua 5. elokuuta 2009. Reilu kaksi vuotta olen nyt ollut Viksun vuokraajana!

9. Oletko koskaan ajanut hevosella?
- Muistaakseni muutaman kerran on tullut ajettua, ihan vain kokeilumielessä.

10. Paljonko olet hypännyt Bohemialla?
- Luulen että kysymyksen ideana on että kuinka korkeita olen tamman kanssa hypännyt :D Metriä ollaan hypätty korkeimmillaan.

11. Kuka hevonen on ollut sinulle tähän asti rakkain?
- Hmm, Viksu tai Putte, sillä niiden kanssa oon kerennyt touhuumaan eniten :) En osaa sanoa kumpi, molemmat omalla tavallaan niin ihania.

12. Millaiseksi arvioisit tasosi? Entä Viksun ja Bohemian?
- Mun mielestä oon tasoltani sitä Helppo B:tä, osaan perusasiat ratsastuksessa, plus avoja ja sulkuja sekä laukanvaihdot. Piaffen alkeita oon Bohemian kanssa päässyt kokeilemaan (; Viksu on myös helppo B -tasoinen ja Bohemia on Vaativa B-tasoa ja taitaa lisäksi hyvällä ratsastajalla laukkapiruetitkin.

13. Korkein este minkä olet hypännyt?
- Metriä oon hypännyt ratana korkeimmillaan.

14. Onko sinulla ollut muita vuokrahevosia ennen Viksua ja Bohemiaa?
- Viksu on eka vuokrahevoseni joten ei oo ollut ennen sitä ketään.

15. Millä tallilla Viksu on?
- Viksu asuu Jäniksenlinnassa, Tuusulassa, yhellä pienellä kahdeksan hevosen yksityistallilla.

16. Minkä säkäinen Bohemia on? Entä Putte?
- Bohemia on noin 140cm ja Putte 136cm. Bohe on kuitenkin sen verran kookas että näyttää isommalta mitä oikeasti on.

17. Minkä rotuinen Putte on?
- Putte on risteytysponi, mutta muistaakseni siinä olis ainakin gotlannin russia.

18. Onko sulla ollut omaa hevosta?
- Ei ole koskaan ollut, mut ois se kiva vielä joskus elämän aikana semmonen omistaa (;

19. Paljonko maksat vuokrahevosistasi?
- 5€ - 20€ väliltä /kerta.

20. Missä aloitit ratsastuksen?
- Ekan kerran nousin ponin selkään ihan tuossa naapurissa, kävin noin neljä vuotta ratsastamassa kyseisellä shettiksellä ja sittemmin siirryin ratsastamaan Järvenpään Ratsastusseuralle.

21. Onko Bohemialla muita vuokraajia sun lisäksi? Entä Viksulla?
- Bohemialla on muistaakseni kaksi vuokraajaa mun lisäksi, he käyvät kerran viikkoon ja mä kaksi kertaa viikossa. Viksulla ei ole muita vuokraajia.

22. Asuuko Viksu ja Bohemia eri talleilla?
- Asuvat. Viksu asuu Tuusulassa ja Bohemia Keravalla, molemmat yksityistalleilla.

23. Mitkä ovat haaveesi ratsastajana?
- No tää on aika samanlainen kysymys kun tuolla alussa oli, mutta haluaisin siis päästä aluetasolle kilpailemaan ja osata ratsastaa piaffea ja passagea ja laukkapiruetteja ja hypätä korkeita ratoja ja... no ainahan saa unelmoida ;)

24. Uskotko omistavasi tulevaisuudessa hevosen?
- En osaa sanoa, mutta toivottavasti. Mikäli rahatilanne sallii niin tottahan toki hankin oman hevosen!

25. Haluaisitko päästä kasvattamaan varsasta ratsua jos sulle tulisi tähän mahdollisuus?
- En usko, sillä en koe itseäni tarpeeksi hyväksi ja kokeneeksi että ottaisin vastuun varsan kouluttamisesta. Olishan se ihan hienoa olla mukana kattomassa kun varsaa/nuorta hevosta koulutetaan, sillä oon aina ollut kiinnostunut että miten hevoselle opetetaan esimerkiksi laukanvaihdot :)

26. Onko sinulla joku väri mitä keräät itsellesi ratsastusvarusteisiin?
- Ei ole mitään tiettyä väriä, multa löytyy ihan kaikenvärisiä :D On sinistä, liilaa, beigeä ja mustaa...

27. Mikä on lempi ratsastusvaatemerkkisi? Vai pidätkö edes merkkivaatteista?
- En oo mikään varusteratsastaja, vaan ostan ratsastusvaatteita ihan sen mukaan mikä tuntuu ja näyttää hyvältä, en katso koskaan merkkiä. Yritän ostaa aina mahdollisimman halpoja ratsastusvaatteita.

28. Ostatko paljon tavaraa vuokrahevosillesi Viksulle ja Bohemialle? Jos niin mitkä ovat mahdolliset suurimmat sijoitukset?
- Oon kerran ostanut jollekkin vuokra/hoitohepalleni tavaran, ja se oli, wohoo, kaviokoukku! Suurin sijoitus 1,50€ ;)

29. Oletko koskaan ajatellut lopettavasi ratsastusta? Jos olet, niin miksi?
- Ei oo koskaan käynyt mielessä, ratsastus ja hevoset on aina kuulunut mun elämään jollain tapaa enkä varmasti osais elää ilman :)

30. Minkä rotuisia Viksu ja Bohemia ovat?
- Viksu on suomenhevonen ja Bohemia tilastohevonen, mutta se on tuotu Virosta joten eestinhevosta siinä varmaankin on.

31. Kuka omistaa Viksun ja Bohemian?
- Viksun omistaa Jaana Koskenranta ja Bohemian Jutta ja Adalotta Lehtinen.

32. Montako kertaa viikossa menet V:llä ja B:llä?
- Molemmilla käyn kaksi kertaa viikossa, mut välillä saattaa olla etten aina pääsekkään tulemaan tallille. Välillä taas on että ratsastan useammin kun kaks kertaa.

33. Parhaat sijoitukset V:n ja B:n kanssa kisoissa?
- Viksulla tallikisoissa kolmas ja neljäs sija muistaakseni, Bohen kanssa toinen sija.

34. Oletko enemmän koulu-vai esteratsastaja?
- No moni on sanonut että näytän paljon enemmän kouluratsastajalta, mutta kyllä mä oon aina enemmän tykännyt hyppäämisestä :) Vaikka ratsastankin suurimman osan koulua niin ei se vaan ole niin kivaa kun esteiden hyppääminen. Esteissä on joku hurmaava juttu josta tykkään, varmaan se jännitys ja tunne kun "lentää" hevosen kanssa! Kouluratsastuskin kyllä on kivaa, etenkin hevosella joka OSAA.

35. Millä talleilla olet ratsastanut/hoitanut/vuokrannut?
- Nykyisten tallien lisäksi Järvenpään Ratsastusseuralla, kerran Savijärven kartanon tallilla, Messilässä olin leirillä ja muut tallit onkin ollut sellasia joilla ei ole nimiä :D

36. Haluaisitko kilpailla enemmän? Missä lajissa?
- Enpä juuri, Bohemian kanssa pääsen kilpailemaan ihan tarpeeksi usein, en oo mikään ihan hirvee kisaihminen. Mutta esteratsastuksessa kilpailen mieluummin kun kouluratsastuksessa :)


37. Mikä on suosikki ratsastuslajisi?
- Ei varmaan tuu yllätyksenä mutta esteratsastus. Tosin maastoesteitä ois hurjan kiva kisata ja testata joskus :) Siis hypätä ihan KUNNON maastoesteitä, ei mitään epämääräsiä risukasoja!

38. Mistä ostat ratsastusvaatteesi?
-Pääosin Idän Ratsusta, Hööksistä, Jokelan lemmikkitarvikeliikkeestä.

39. Pidätkö itseäsi hyvänä ratsastajana?
- Pidän ihan kohtuuhyvänä, jos pysyy hevosen kyydissä ja osaa perusasiat ja osaa ratsastaa hevosta suunnilleen "oikein" niin on ihan hyvä ratsastaja. Tottakai haluan kehittyä vielä PALJON ja mulla on runsaasti vielä opittavaa!

40. Tykkäätkö tehdä hevosten kanssa maastakäsin-juttuja?
- Tykkään tehdä sillontällöin. Irtojuoksuttaminen ja hypyttäminen on musta varsinkin erittäin kivaa, musta on vaan niin kiva kattoa kun hevonen juoksee ja spurttailee :) Myös kaikki seuraamisleikit on kivoja.

41. Lempihevosrotusi?
- Mulla ei oo mitään lempparirotua, mut tykkään niin pörrösistä sulosista suomenhevosista tai vastaavista ja kaikista hienoista poneista ja komeista kilpahevosista. Kaikki kelpaa!

42. Mitä kautta löysit V:n ja B:n?
- Bohemian tarinan kerroinkin jo, Viksua aloin vuokraamaan ihan kysymällä omistajalta onnistuisko Viksun vuokraaminen. Olin epäsäännöllisesti käynyt Viksulla ratsastamassa ja unelmoin että oispa kiva jos se vois ihan "virallisesti" olla mun vuokrahevonen :)

43. Mikä on korkein este jota olet hypännyt ilman satulaa?
- Metrin pystyn oon hypännyt Bohemian kanssa :)

44. Jos et olisi Putelle liian pitkä, jatkaisitko sen hoitamista?
- Ehdottomasti! Putte on niin vallottava ja ihana poni että siitä luopuminen oli hirveetä. Kyllähän mä oon vielä sillontällön sillä käynyt ratsastelemassa vaikka pituutta on, en mä siitä pysty aivan täysin kokonaan luopumaan!

45. Miksi lopetit ratsastuskoulussa?
- Lopetin, koska aloitin Viksun vuokraamisen. En saanut jatkaa molemmissa ratsastamista joten piti valita, ja halusin päästä ratsastamaan yksinäisesti ja vapaasti. Sille tielle oon jäänyt :) (Tosin Aadahan pitää mulle tunteja mutta nekään ei "virallisia").

MINÄ / ULKONÄKÖ

46. Kuinka pitkä olet?
- Suurinpiirtein 174cm.

47. Suurin haaveesi?
- Saada ihana mies, yksi lapsi, oma pieni tila jossa hevonen. Ja ois ihanaa käydä Thaimaassa joskus :)

48. Onko sinulla lemmikkejä?
- Joo, löytyy kaks lhasa apso -rotuista koiraa, Sulo (vaaleampi) ja Piki (tummempi).

49. Millaisia blogeja tykkäät lukea?
- En lue hirveästi blogeja, pääasiassa kavereiden/tuttujen blogeja liittyen hevosiin. Lisäksi jotkut lifestyle-blogit, jotka on kirjotettu hyvin ja mielenkiintosesti, ovat mukavia luettavia. Tykkään, jos blogi sisältää paljon kuvia ja videoita.

50. Missä asut?
- Asun Tuusulassa Jäniksenlinnassa punasessa omakotitalossa maalla :)

51. Lempivuodenaikasi?
- Tykkään tosi paljon kesästä, kun on lämmintä ja aurinkoista ja voi pukeutua keveästi ja tykkään paljon uida järvessä :) Myös talvi on ihanaa aikaa jos ei oo liian kylmä ja lunta on paaaljon!

52. Lempiruokasi?
- Isäni tekemä makaronilaatikko, kalapuikot, roskaruoka, pizza, kebabit, tonnikalapastavuoka ja löytyy niitä muitakin, tässä ekana mieleen tulleet (;

53. Oletko lukiossa?
- En, vaan ammattikoulussa. Lukioon en menisi jalallakaan, se ei oo yhtään mun juttu!

54. Oletko pohtinut missä ammatissa haluaisit olla tulevaisuudessa? Liittyykö se kenties hevosiin?
- Haluaisin olla media-alalla, mieluiten jossain valokuvaamossa tai videoeditoijana. Myös elokuvakuvaaja vois olla tosin mielenkiintonen. Hevosista en halua ammattia, musta on kiva pitää se harrastuksena.

55. Etkö opiskele siinä Järvenpään Keudassa joka on Tuusulanjärven rannalla? Vai onks just tuo toinen Keuda lukion luota?
- Opiskelen siinä Järvenpään lukion viereisessä amiksessa, en Tuusulanjärven rannalla olevassa :)

56. Ootko nyt lukion ekalla?
- En oo lukion ekalla, vaan amiksen toisella luokalla :)

57. Mikset lähtenyt opiskelemaan Harjuun, etkö vain halunnut?
- En halua hevosista ammattia, niin sen takia en lähtenyt. Ja Harju on aika kaukana, olisin joutunut asumaan todnäk. jossain asuntolassa jonne en missään nimessä halua. Päätös oli siis helppo :)

58. Lempi TV-ohjelmasi?
- Salatut Elämät on kaikista parhain (; Tykkään myös joistain viihdeohjelmista, mitä nyt kerkeän sillointällöin katsomaan.

59. Miten sä aina laitat sun hiukset? Ja miksi oot noin kaunis?
- Hahaha :D No kauneus johtuu varmaankin geeneistä ja omasta ulkonäöstä hyvin huolehtiminen vaikuttaa myös paljon asiaan. Kun pitää omasta puhtaudesta huolen ja muistaa hymyillä niin kyllä silloin on jo paljon parempi kuva ihmisestä. Jokaisessa ihmisessä on jotakin kaunista :) Ja hiukset laitan miten milloinkin, mulla on kaks "pääkampausta", alla kuvat molemmista tyyleistä. (kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi)

60. Onko sulla poikakaveria?
- Tällä hetkellä ei ole, mutta oon tajunnut että tykkään mielummin olla vapaa :) Onhan se kiva jos on vierellä poika jonka tietää välittävän ja rakastavan, mut mulla on muutama erittäin läheinen kaveripoika ja ne korvaa sen "oikean" poikaystävän :)

61. Mikä sun keskiarvo oli päättötokarissa?
- Se oli 8.20 muistaakseni, eli ihan tarpeeksi hyvä mulle :)

62. Viisi asiaa jota vihaat yli kaiken?
- Hämähäkkejä, kaikkia jotka haluavat/tekevät ihmisille pahaa, eläinrääkkääjiä, ahdistelevia ja valehtelevia ihmisiä, ja joitakin ruokia, mm. maksalaatikkoa.

63. Mitä toivoisit ihmisten tietävän sinusta?
- Hmm, erittäin vaikee kysymys! En osaa vastata tähän oikein mitään, haluun vaan että ihmisille jää hyvä kuva musta, yritän olla aina kaikille mahdollisimman mukava mutta toiset ei vaan tunnu tajuavan sitä :/

64. Miten usein itket?
- En itke kovin usein, ellei ole vahvoja tuntemuksia jostain joka saa herkille, tai jollei ole tapahtunut jotain todella ikävää tai jotain joka sattuu niin paljon että itku tulee väkisin.

65. Kumpi on pahempaa; fyysinen vai henkinen kipu?
- Molemmat on omalla tavallaan pahoja, mutta ehkä henkinen kipu satuttaa enemmän. Yleensä henkinen kipu kestää pidempään ja jää mieleen pitkäksi aikaa, toisinkuin fyysinen saattaa olla vain hetkellistä eikä siitä jää muistoja. Riippuen tietenkin täysin että mitä fyysistä kipua on tapahtunut. Itse koen kuitenkin henkisen kivun pahemmaksi.

66. Miksi kirjoitat blogia?
- Kirjotan blogia pääasiassa sen takia että mua kehotettiin siihen. Yllätyin kuitenkin positiivisesti lukijamäärästä jonka oon saavuttanut, koska luulin ettei kukaan olisi kiinnostunut mun blogini lukemisesta. Tykkään kirjottamisesta ja tykkään jakaa tiettyjä asioita teidän kanssanne :) Siks kirjotan blogia.

67. Mistä saat inspiraatiota videoiden ja postausten tekemiseen?
- Saan inspiraatiota muista videoidentekijöistä, musiikeista, ihan tavallisista arkiasioista, tietyistä sanoista tai lauseista ja kaikista lukijoista ja tilaajistani. Jos mulla ei olisi teitä, en varmasti jaksaisi tehä yhtäkään videota :) Kiitos siis teille!

68. Lempiblogisi?
- Niinkun jo aiemmin sanoin, en lue hirveästi blogeja, mutta kaikista mieluiten luen varmaankin Kaktun ja Futuran blogia. Kaktu kirjottaa todella kivalla tyylillä ja vielä kun hän on tuttu ihminen niin blogin lukeminen on vielä mielekkäämpää.

69. Lembibiisi/bändi?
- Kuuntelen musiikkia ihan laidasta laitaan, tykkään niin hilpeästä, rennosta, surullisesta, raskaammasta (mikäli hyvä melodia) kuin joistain techno/dubstep-biiseistä :) Kaikki siis käy. Tällä hetkellä ehdoton suosikki on Sean Paulin Got to love you.

70. Lempi hymiösi?
- Haha, hauska kysymys! Varmaan ihan perus :) -hymiö on kaikista kivoin ja sitä tulee käytettyä useimmin. Mulla on sellanen jännä juttu että mun hymiöiden käyttö vaihtuu välillä. Joskus mulla on aikakausia jolloin kirjotan kaikki hymiöt :------) -tyylillä, eli hymiöillä on pitkä nenä, joskus taas 8) -tyylillä (kutsun sitä emotyyliksi) ja välillä ihan tälleen perushymiöillä. Tällä hetkellä menossa "peruskausi" :D

71. Miten meikkaat? 
- Meikkaan käyttämällä peitevoidetta, vähän valkoista luomiväriä joka kirkastaa silmiä, kajalia/nestemäistä kajalia ja ripsiväriä. Se on yleensä perusmeikki jota käytän. Välillä käytän taas peitevoidetta ja ripsiväriä. Jos oikeen innostun, saatan laittaa sit jotain spesiaalia, esim. jos on juhlat/bileet tulossa :)

-------------------------------------------

Huh, viimein valmista! Olipa työ, mutta oli tosi kiva vastata jokaiseen kysymykseen :) Kiitos vielä kaikille kysymyksiä lähettäneille sekä jokaiselle 251 lukijalleni + anonyymeille! Seuraava postaus tulossa varmaankin ensiviikon alussa. Perjantaina ja lauantaina menen HIHS:in , ketkä sinne tulevatkaan niin bongatkaa ;)

19 kommenttia:

 1. mä oon tulos perjantain illal HIHSSIII :)

  VastaaPoista
 2. tosi outoo et näytät nii sopivalta bohelle, vaikka oot noin pitkä :D omalle valkkaponille näytän pitkältä, vaikka oon sua pari senttiä lyhyempi, ja poni n. 148 :D ja roteva

  VastaaPoista
 3. No mä oon kauhee PÄTKÄ ja mun hoitsu on 148 cm. Oon sitäki lyhempi. XDD sovitte bohen kans tosi hyvin yhteen!! <33 Teidän yhteistyötä on tosi kiva kattella ja lukee!1

  VastaaPoista
 4. Emppu: Jee :)
  venla: haha, outoa :) bohemia on tosiaan niin LEVEÄ että jopa Aada (n.180cm) on Bohelle suhteellisen sopivan kokoisen näkönen (;
  Kaisa: Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus +jaksoin lukea kaikki kysymykset :D Ja itekki oon tulossa sinne perjantain esitykseen, että tuun juttelee jos sut bongaan sielt !

  VastaaPoista
 6. onko sulla ollut raudat? :D ku katoin jotai sun vanhoi kulissi videoita :D kauvanko sulla oli? :D

  VastaaPoista
 7. HEI MÄ KEKSIN IDEAN:D:D:D tehkää kaktun ja aadankaa videopostaus joskus ko ootte tallil nii siin pitää näkyy ku kaikki ratsastaa ja sit selostatte kaikki kolme kaikkee mitä teett sellane ois asialline tai tehkää kolmestaan maasto postaus tai jotai ois siistii kuulla aadaaki enemmä ku se oli siis kulissivideos nii sillä on hauska ääni ja se on iha hullun nätti ja säki oot "!!!!! :)

  VastaaPoista
 8. Toi Anonyymin idea oli mun mielestä ainakin tosi hyvä!!

  VastaaPoista
 9. niipä! Kannatan kans tota anonyymin ideaa:) ottaiskoha aada niille ketään tettii tai tulisin aika kaukaa et sit jos niillä ois jokuhuone missä voisin olla, voitko kysyä aadalta otan sitte kunnolla yhteyttä jos ne ottais:”)

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. ihana postaus o: !!! oot niin yli nätti :) ja noi sun hiukset mäki haluun ! muttaa tuon yhden anonyymin juttua kannatan et tulis semmone videopostaus minkä tekisitte kolmestaan, sun pitäis tehä youtubee enemmä videoita rakastan niitä !!!!! :)))) ja sitte nää sun kirjotukset en jaksa aina oottaa et tulee uus =) lisää vaa näitä :)

  VastaaPoista
 12. Ihanaa ku joku oikeesti jaksaa tehä noin pitkiä ja mukavia tekstejä! Oli oikeesti tosi ihana lukea nää kysymykset, ja oot niin kaunis, ja sulla on tosi ihanat hiukset!! Mulla on kans samantapaset ku sulla mutta paljon lyhyemmät, ja luonnonkiharat ;s ja ne on kelta-vaaleat... enkä saa värjätä hiuksia. Mutta on aina niiiiiin ihana tulla bloggeriin tai youtubeen ku näkyy et sä oot tehny tekstin/videon !!!=)

  VastaaPoista
 13. kannatan kans tuota yhtä videopostaus ehdotusta! olis kans tosi kiva jos se aadaki pitäs blogia tuntus että lukisin sitä kyllä mielellään ku toi siun kulissi video youtubessa oli niin kiva ku olitte kaikki kolme siinä ja muutenki se oli tosi hauska :)

  VastaaPoista
 14. onks sul siaruksii? jos ni monta? :) sul on kiva blogi, ja mahtavat hiukset<3 vaihetaako? ;D

  VastaaPoista
 15. emmmin pitäis lukee näitä kommenntteja enemmän ois kiva saada noihin kaikkiin vastaus jne. Mutta ihana blogi en oo koskaa lukenu näi ihanaa ja muutenki en osaa sanoin kuvailla ku hienoja VIDEOITA teet, ja kaikki siu kuvat tääl on nii ihania ! :) oot tosi nättiki

  VastaaPoista
 16. PAHOITTELUT KAIKILLE SIITÄ ETTEN OLE VASTANNUT VIESTEIHIN. SÄHKÖPOSTINI EI JOSTAIN SYYSTÄ TOIMI ENKÄ SAA ILMOITUKSIA.
  Nyt kuitenkin vastailen näihin :)

  Anonyymi1: Joo, mulla on ollut raudat, mutta sain ne pois 2011 vuoden alussa :) Ne oli mulla joku kolme vuotta muistaakseni.

  Anonyymi2: Kiitos ideasta, täytyy ehdottaa tytöille että tehdään kolmistaan postaus ;)

  Anonyymi3: En usko että ottavat TET:iin ketään, mutta kannattaa kysyä vaikka youtuben kautta häneltä itseltään (aadakurkku on channelin nimi)

  Anonyymi 4: Kiitos todella paljon, ihana kuulla että odotat postauksia/videoita :) Ja täytyy pistää mieleen toi videopostausidea.

  -ida: KIITOS! ihana kuulla :) Mä saan onneks värjätä näitä, mulla on luonnostaan maantienväriset hiukset melkein enkä tykkää yhtään!

  Anonyymi5: Jep, pistetään mietintään tuo videopostausidea :)

  Anonyymi6: Joo, multa löytyy veli. Ja kiitos :) Haha, en ikinä haluais vaihtaa näitä hiuksia !

  Anonyymi7: Pahoittelut etten oo lukenut näitä kommentteja, mulla ei tule mitään ilmotuksia kommenteista sillä s-posti ei toimi. Mut täytyy käydä tarkistamassa tästä lähtien useammin :)

  VastaaPoista
 17. kuinka monta kertaa viikossa vuokraat Viksua ja bohemiaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä käyn kerran viikkoon Bohemialla, Viksulla silloin tällöin. Mutta normaalisti käyn molemmilla 2x viikossa.

   Poista
 18. Moi!
  Mitä järkee on siinä et vuokra hevoset on eri talleilta matkojen ja ajan takia?
  Taru

  VastaaPoista