torstai 31. heinäkuuta 2014

lomakuulumisia

Ihan huippua, nyt on tämäkin tyttö päässyt kesälaitumille pariksi viikoksi ennen opiskeluiden jatkumista! Viimeiset kolme viikkoa ovat olleet kiireistä aikaa, pari niistä kului tiukasti töiden parissa vain yhden vapaapäivän voimin ja nyt loman alettua tekemistä on kokoajan. Vaikka lomalla kuuluisikin rentoutua, en ole harmissani vaikka tekemistä on lomalla kokoajan. Kyllä siinä ohessa olen kuitenkin mukavan rusketuksen saanut jo pintaan (rypsiöljyn voimin...) ;)

Hevostelut eivät menoista huolimatta ole jääneet pois, nimenomaan osittain niiden vuoksi olen joutunut aikatauluttamaan päiväni. Olen nimittäin ratsastanut sekä Teemua että Puttea viimeiset pari viikkoa. Omistajien lomaillessa olen enemmän kuin mielelläni käynyt hevosia liikuttelemassa kouluratsastuksen ja juoksutuksen parissa. Valitettavasti mitään uutta materiaalia en ole saanut kummastakaan ratsusta, joten päivittelenkin nyt hieman vanhempia kuvia sekä viimeaikojen puhelinkuvia teille :)







<3







Alkuun kovin jännittynyttä laukkaa..


.. ja lopuksi rento ja pyöreä hevonen


Nämä kuvat parin viikon takaa kun kävimme tyttöjen kanssa pellon puolella ratsastelemassa. Teemu oli tuttuun tapaan todella kuumana ja voi että oli kädet sekä takapuoli kipeänä tunnin jälkeen! Töitä sain tehdä kunnolla jotta Teemusta sain rennon ja istunnan alle, mutta loppujenlopuksi se onnistui hienosti ja muutenkin Teemu oli kuumuudesta huolimatta vastaanottavainen ratsastaa.

Tähän loppuun vielä puhelimen kautta räpsyjä kesältä..


# syöttelemässä
# kauniit kesäyöt
# kesän ensimmäinen varsa
# hello there!
# loppukävelyt
# viimeinen ratsastuskerta Dimmalla
# bikinikelit
# heppatyttöselfie
# ruisrockiin
# iltalenkillä
# kesäautolla rannalle
# long time no see roosa <3
# rennosti pellolla

# hevosenhoitaja

# illanviettoa kaivohuoneella
# uima-altaalla
# auto ja omistajansa
# veden päällä
# yritin soutaa, soudin n. 100 m ja kyydissä olijat tulivat merisairaaksi..

# tunti ylläolevan soutukuvan jälkeen.. ei enää veneilykelit :)

Mainiota viikonlopun alkua kaikille lomalaisille sekä työtä tekeville, palaillaan taas toivottavasti pian!

lauantai 19. heinäkuuta 2014

viikonloppu naantalissa

Parin viikon takainen viikonloppu oli yksi odotetuimmista. Luvassa oli aurinkoinen, tekemisentäyteinen ja rento reissu Naantaliin osan tallityttöjen kera :) Matkasta tuli kuin tulikin odotetun arvoinen ja haikein mielin taas lähdettiin pois sunnuntaina, osalla meistä kun jatkui maanantaina arki.

 Perjantaina auto starttasi iltapäivällä ja suuntasimme Naantalin kautta Ruisrockiin, jossa fiilistelimme Cheekin, Sannin sekä David Guettan tahtiin. Söimme makkaraperunoita, näimme kavereita ja kiertelimme.. Perus festarimeininkiä siis! Lähdimme väsyneinä mutta onnellisina puoli kahden aikaan yöllä kävelemään autolle ja Naantaliin nukkumaan.






Seuraavana aamuna pakkasimme vähän kimpsuja ja kampsuja laukkuihin ja lähdimme Kustaviin mökille. Luvassa oli rentoa palautumista edellisyön tamppaamisesta ja monen kilometrin kävelystä. Kävimme Santran kanssa viime vuoden tavoin kumiveneellä seilaamassa keskelle merta, otimme aurinkoa, teimme herkullista texmex-salaattia ja juorusimme rantakalliolla ilta-auringon alla. 







Palasimme takaisin Naantaliin iltaseitsemän aikaan ja nopeiden päikkäreiden jälkeen lähdimme kuvaamaan toisiamme keskustaan. Kuvia kertyi monta sataa ja oikeastaan kaikki olivat onnistuneita, vaikka alkuun manasimme väsyneinä ettei tänään näytetä hyvältä (;









Sunnuntai kului edelleen leppoisissa tunnelmissa, sillä lähdimme aamupäivästä Nunnalahteen palvomaan aurinkoa. Uskaltauduimme myös uimaan, vaikka vesi olikin aika kylmää. 

Päivä kului ja kävimme ennen lähtöämme Hesburgerin kautta moikkaamassa muutamaa kaveria. Vietimme heidän kanssaan aikaa pari tuntia jonka jälkeen auto starttasi kotia kohti. Matka oli aivan mahtava ja kiitos vielä kaikille tytöille seurasta <3







Ja viimein tähän hermoja raastaneeseen videopostaukseen.. Ette arvaakkaan kuinka monesti mulla meni hermot tätä julkaistessa! 
Youtube siis poisti alkuperäisestä ja täydellisesti toimineesta videpostauksesta äänet David Guettan uusimman kappaleen vuoksi, tämän jälkeen muokkasin ääniä ja editoin videota monella tapaa eikä siltikään video toiminut normaalisti. Jouduin sitten pätkäisemään tämän kahteen osaan ja muuttamaan kyseisen biisin + säätämään leikkeiden kanssa ja lopputulos on mitä on. Kyllä ärsyttää, sillä nyt äänet taas alkavat muutamissa videoissa uudelleen eikä kaikista selostuksista saa selvää. 

Joka tapauksessa toivottavasti saatte jonkinmoista fiilistä reissustamme! :)