sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

kysymyspostaus tulossa! + irtojuoksutus

Hei kaikille lukijoille ja pahoittelut taas viikonmittaisesta postaustauosta! En ole tehnyt mitään hevosiin liittyvää koko viikkona, enkä ole mitään oikeastaan kuvannutkaan. Tänäänkin kävin vain ratsastamassa Bohemialla maastossa, jossa otin muutamat laukkapätkät ja hieman ravia. Poni oli ihan pörheänä ja innoissaan kun on taas päässyt metsälenkille!

Perjantaina juoksutettiin jälleen Bohemiaa, tällä kertaa Ronja- nimisen arabilämppäriristeytyksen kanssa. Aluksi ajateltiin että tulee kovat ininät (Bohemia kun on aika äänekäs tyttö!) mutta molemmat tammat käyttäytyivät oikein kivasti, välillä jopa leikkivät vähän hippaakin keskenään! Mun mielestä Bohemia on niin hurrjan söpö kun se ottaa spurtteja ja välillä tekee mitä ihmeellisimpiä loikkia! On hauskaa miten hevonen osaa toisinaan olla niin komea, ryhdikäs ja upea, välillä taas suloinen maantiekiitäjä ja superpallo! Alla taas kuvakooste [klikkaa kuvat isommiksi] ja video teidän iloksenne :)














Sitten vielä muistutan teitä lukijoita että LUKEKAA UKK-välilehti ennenkuin mieleenne juolahtaa kysymys/kysymyksiä! On niiiin rasittavaa vastata jokaiselle monta kertaa sama asia, kuten varmasti voitte ymmärtää :)
Lukijoita on tullut taas hurja määrä lisää, vastahan kun teitä oli 800! Nyt lukijamäärä on ylittynyt yli yhdeksänsadan, wautsiwau! Poden huonoa omatuntoa etten ole saanut aikaiseksi kehittää mitään erikoispostausta näin suuren lukijakunnan vuoksi, nyt kun on vielä vappukin ja kaikki. Mutta ajattelin nyt että voisin taas tehdä kysymyspostauksen, johon vastaan videolla ! (ellei sitten kysymyksiä tule tosi paljon). Joten jälleen kaikenlaisia kysymyksiä vain kehiin, liittyen Viksuun, Bohemiaan, minuun tai mihin tahansa (hyvän maun rajoissa ;)!


KIITOS KAIKILLE KYSYMYKSISTÄ, EN ENÄÄ VALITETTAVASTI VASTAANOTA UUSIA KYSYMYKSIÄ!

tiistai 24. huhtikuuta 2012

MYYDÄÄN NIKON D40 RUNKO

MYYNNISSÄ NIKON D40 RUNKO!


Olen myymässä vuonna 2008 ostetun erittäin toimivan ja hyvälaatuisen järjestelmäkamerani, Nikon D40 (ei tietääkseni myydä enää kaupoissa/nettikaupoissa). Ollut ahkerassa käytössä, muttei ole vaurioitunut millään tavalla. Käytön huomaa pääasiassa vain näytöstä, jossa on käyttöjen aikana tullut (kuten tavallista) pieniä kolhuja (ns. hiusnaarmuja), muttei missään tapauksessa haittaa näytöltä katsomista tai muutenkaan kameraa.

Olen itse tykännyt kamerasta todella paljon, laatu ihmetyttää edelleen, kuinka hyvä tämä kamera onkaan. Suosittelen kameraa erityisesti aloitteleville kuvaajille, mutta miksei myös kokeneemmille. Nikon D40 on hyvin helppokäyttöinen ja mulla ei ole tästä yhtään pahaa sanottavaa!

Myyn kameran sen takia, sillä olen ostamassa uuden, vielä laadukkaamman järjestelmäkameran, jossa on videokuvaus samassa. Tämän vuoksi myyn myös videokamerani, mutta se on jo varattu. Järjestelmäkamera on kuitenkin vielä myynnissä ja kaipaa kipeästi uutta kotia!

Hintapyyntö alustavasti 200€ (uutena maksoi noin 400€). Pakettiin kuuluu käyttöohje (+pikaopas), akkulaturi (+akku), usb-johto sekä "kennosuojus".

Huomioithan, että myyn vain rungon, objektiivi täytyy ostaa erikseen. Myisin muutoin myös objektiivin 55-200mm, mutta siinä on ajoittain tarkennusongelmia, jolloin objektiivi täytyy irroittaa ja laittaa uudelleen takaisin. Ottaa siis kuvia mutta välillä ei anna tarkentaa. Kuitenkin, jos jotakuta tämä ei niin kovin haittaa, voimme keskustella hinnasta :)

Ota yhteyttä joko tässä blogissa, tai sähköpostiini emmi246@luukku.com . Kysymyksiä otetaan vastaan.

Kaikki valokuvat, jotka blogistani löytyvät, ovat otettu tällä kameralla :)


sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

touhukas päivä! / päiväni kuvina

Ai että, tänään on ollut kyllä niin hieno päivä! Kerrankin kun oli aurinkoista ja lämmin sää, täytyi ottaa kaikki irti tästä päivästä. Ulkona olen ollut aamupäivä kahdestatoista puol yhdeksään asti illalla :) Koko päivä on mennyt talliporukan kanssa puuhaillessa sekä ratsastaessa. Mutta aloitetaanpas postaus aamusta asti..


No, ensiksi herättyäni tietenkin oli pakko vilkaista ikkunasta ulos (kuva otettu huoneeni ikkunasta, tiedän, maisema ei ole kovin kaunis!). Auringonsäteet paistoi sälekaihdinten läpi ihanasti. Mahtava päivä siis tulossa! 


Aamupalaksi söin ruisleivän ja ihania Pirkka myslimuroja! Varmaan parhaita muroja, joita olen syönyt :) Näillä jatkuu päivä mukavasti.


Itselleni vaihdoin aamupalan jälkeen tallivaatteet päälle, eli farkkuratsastushousut, ratsastussukat, toppi sekä musta huppari. Ulos lähdettyä laitoin vielä harmaapinkki-värisen toppaliivin päälle, mutta huomasin päivän mittaan että ilman sitä olisin pärjännyt kyllä ihan hyvin! Sen verran lämmin sää oli :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Mopoautolla lähdin kotipihasta noin 11.35. Tässä ollaan Tuusulassa ajamassa kohti Keravaa. 

animated gif maker

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aadalle tultuani päätettiin Aadan ja Jutan kanssa lähteä lämpimän päivän kunniaksi jätskille. Karautettiin skootterilla ja mopoautolla läheiseen kauppaan ja minä ja Aada ostimme ihanat Maxibon -jätskit (suosittelen!) ja Jutta vadelmasorbettijäätelon :)


------------------------------------------------------------------------------------


Jäätelöreissun jälkeen tultiin takaisin tallille ja menin hakemaan Bohemiaa tarhasta. Siellä se tyytyväisenä nautti auringonpaisteesta ja söi heinänrippeitä. Kyllä poni kuitenkin poseeraamaan kerkesi ;)
--------------------------------------------------------------------------------------------




Hoidettuani Bohemian lähdettiin ratsastamaan. Alkukäynneissä ja raveissa pyrin saamaan Bohemian rennoksi ja kevyeksi edestä. Ajattelin ponin olevan hyvin laiska lämpimän sään vuoksi, mutta B osoittautuikin aika reippaaksi ja mukavaksi. Se oli aika kevyt edestä ja liikkui omalla moottorillaan.
Jonkin aikaa tein töitä sileällä, kunnes siirryin tekemään vähän puomityöskentelyä. Nyt kun Bohemialla ei ole hypätty pitkään aikaan, aloitamme ihan puomeista ja pikkuhiljaa siirrymme kavaletteihin ja siitä "tavallisiin" esteisiin. Itsekin saan alkaa hyppäämään pieniä esteitä, jes :)





Siirryttiin välikäyntien jälkeen laukkaan ja tultiin myös laukassa puomisarjaa, joka sisälsi 7 puomia peräkkäin. Bohemia oikein syöksyi puomeille ja sai pidätellä että askeleet sopivat väleihin!




Tehtiin myös laukanvaihtoja kokorataleikkaalla, johon olimme myös laittaneet puomeja. Oikeasta vasempaan Bohemia vaihtoi suht kivasti, tosin välillä vähän laiskotti, mutta vasemmasta oikeaan joutui tekemään enemmän töitä. Saimme kuitenkin lopuksi Bohemian vaihtamaan hienosti ja poni sai runsaasti taputuksia!
Tunnin jälkeen otimme muutamia kuvia pelkästä Bohemiasta että meistä molemmista.


------------------------------------------------------------------------------------------


Tunnin jälkeen menimme hetkeksi kahvioon syömään pullaa ja juttelemaan (; (älä ota kuvaa tosissaan :D)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Kaktu tuli hieman kolmen jälkeen tallille ja päätimme mennä pomppimaan trampoliinille joksikin aikaa. Otimme mitä hullunkurisimpia kuvia toisistamme sekä yhteiskuvia, mutta osa niistä on sellaisia mitä en täällä blogissa halua julkistaa :D  



Kävimme illalla vielä Keravalla keskustassa syömässä ja hengailemassa, jonka jälkeen lähdin Järvenpään kautta kotiin. Enempää kuvia en ottanut, mutta tämä määrä saakoon kelvata!
Toivottavasti piditte tämäntyylisestä postauksesta :)

Kuulemisiin!

torstai 19. huhtikuuta 2012

ponien irtojuoksutus [kuvapostaus]

Kylläpäs olen postaillut nyt viimeaikoina suhteellisen ahkerasti, hyvä minä! Toivottavasti tekin jaksatte lukea näitä postauksia vaikkeivat kaikki mitään järin mielenkiintoista sisältöä sisälläkkään :)
Tänäänkään mulla ei ole muuta asiaa, kun vain se, että käväisin muutaman tunnin tänään Aadalla ja kuvailtuani Kaktun estetuntia päätimme irtojuoksuttaa Noppaa ja Bohemiaa. Laitoimme myös muutaman kavaletin pitkälle sivulla jota halutessaan saivat hypätä. Sain aika kivoja kuvia, joten ajattelin tehdä oman postauksen näistä kuvista.

 KLIKKAA KUVAA, NIIN NÄET SEN SUUREMPANA !!!