torstai 22. joulukuuta 2011

erikoispostaus

Hei kaikille lukijoilleni!

Multa on kysytty ja toivottu muutamia erikoisempia postauksia, ja ajattelin tänään tehdä teille tällaisen 'sekalaispostauksen', jossa kerron kaikennäköisiä asioita muhun liittyen ja kirjoitella myös jotain postauksia, joita on toivottu mun kirjottavan :)

Aloitan kirjottamalla ihan ensiksi, millainen jouluihminen olen. Ajankohtaista, sillä muutaman päivän kuluttua koittaa jo jouluaatto! Outoa, sillä tuntuu että nyt olisi vasta loka -tai marraskuu ilmoista päätellen. Onneksi sentään täällä Uudellamaalla Tuusulassa on sentään jopa noin milli lunta! Sen verran, että se peittää mustat pellot kevyeen valkeaan lumipeitteeseen. Jee ;)
Noniin, tästä päästäänkin ensimmäiseen asiaan. Eli innostun todella helposti pienistäkin asioista, ja esimerkiksi jos lunta on edes juuri ja juuri ihan vähän, se saa heti jouluisen fiiliksen aikaan. Olen täysin jouluihmisiä, rakastan muutenkin juhlimista ja kaikki juhannukset, uudet vuodet yms ovat aivan ihanaa aikaa. Matkustamme perheen kanssa joka joulu Savoon mummolaan viettämään joulua sukulaisten ja perheen kesken. Vaikka olen 17 vuotias, odotan aina innolla pääsyä mummolaan. Monet nuoret ovat aina jostain syystä vastaan, jos täytyy lähteä käymään moikkaamaan isovanhempiaan, mutta mulle se on aina ollut helppoa ja ihana juttu. Rakastan sitä, että joudumme heräämään kuuden tai seitsemän aikaan valmistautumaan kuuden tunnin ajomatkalle kohti Pisankoskea. Ja se tunne, kun vihdoin olemme perillä ja vastassa on sukulaiset odottamassa!
Joka joulu syömme jouluaterian, saunomme ja lopuksi avaamme lahjat. Silloin tällöin pääsen myös koristelemaan serkkutyttöjeni (5-6 vuotiaita) kanssa tuoreen, ihanantuoksuisen joulukuusen.
Vaikka olen jouluihmisiä, en ikinä stressaa mistään joulu-asioista. Harvemmin ostan itse joululahjoja kenellekkään, ellei ole joku spesiaali syy. Olen todella huono sitä paitsi ostamaan kenellekkään lahjoja, sillä en saa ikinä mitään hyviä lahjaideoita. Äitini on aina toiminut lahjojen ostajana, ja todennäköisesti tulee joutumaan ostamaan vielä pitkään.. (; Sen sijaan rakastan lahjojen saamista, se on parasta mitä tiedän! Joulunakin aina illan kohokohta on lahjojen jakaminen, se saa väkisinkin suun hymylle ja iloisen mielen. Mitä enemmän lahjoja, sitä mukavampaa se tietysti on. Mutta olen huomannut, että joka vuosi saan vähemmän ja vähemmän lahjoja, sillä joka vuosi mun on yhä vaikeampaa ja vaikeampaa keksiä lahjatoiveita. Mutta niinhän se on, että jos ei ole mitään, mitä tarvitsisi, niin ei sillon toiveita edes voikkaan syntyä! Silti aina petyn hieman, jos en saa paljoa lahjoja, hehe.. BD

Uutena vuotena  olen joka vuosi ollut kotona vanhempien kanssa. Siitä on tullut melkeimpä perinne. En edes ole halunnut lähteä koskaan kavereiden kanssa juhlimaan uutta vuotta, sillä enemmän mulla on uusivuosi-fiilis jos olen kotona. Perus uuteenvuoteen kuuluu saunominen, uuden vuoden ateria, rakettien ampuminen ja tinojen valaminen. Tänä vuonna olen kuitenkin päättänyt lähteä juhlimaan uutta vuotta poikaystäväni ja kaveriporukkani kanssa Keravalle :)
Tässäkin asiassa pätee sama juttu kuin lahjojenkin saamisessa, mitä enemmän raketteja, sitä hauskempaa on! Pyydän aina vanhempia ostamaan paljon raketteja, ja musta on tylsää jos meillä ei ole kuin muutama raketti. En ajattele koskaan niin, että ammumme rahaa taivaalle, että rahaa kuluu turhaan. Kyllä kerran vuodessa saa vähän tuhlata, on se vuoden vaihtuminen niin hieno juttu :) Ihan oikeasti!
-----------------------------------------------------------------------------
Joku oli toivonut postausta alasta, jota opiskelen. Olen siis toisella vuosiluokalla opiskelemassa paraikaa Järvenpään ammattikoulussa media-assistentiksi. Toiselta nimeltään sitä kutsutaan audiovisuaaliseksi viestinnäksi. Kyseiseen alaan kuuluu graafista suunnittelua, nettisivujen tekemistä, valokuvaamista ja kuvien muokkausta, videokuvausta ja videoeditointia sekä äänituotannon perusteita. Ja tietenkin näytteleminen kuuluu tärkeään osaan videokuvausta, sillä koulutöissämme joudumme itse esiintymään videoissa, joita kuvaamme ja editoimme.
Olen itse ollut aina kiinnostunut etenkin valokuvaamisesta, ja kameroilla leikkiminen on ollut mielenkiintoista puuhaa pienestä pitäen. Minusta oli hauskaa näprätä esinettä, joka tallentaa "palan maailmasta" nappia painamalla. Muistan vielä kaikki kamerat, joita olen käyttänyt, filmikamerasta kertakäyttökameroihin ja siitä nykyaikaisempiin järjestelmäkameroihin ja videokameroihin.
Ala, jota lähdin peruskoulun jälkeen opiskelemaan, oli selvillä ja pitkän aikaa. Siispä yhteishaun alkaessa oli helppo päättää mihin pyrin hakemaan. Järvenpään amis oli ensimmäinen vaihtoehto, ja sinne myös pääsin. Jouduin käymään pääsykokeissa, joihin sisältyi haastattelun lisäksi elokuva-analyysin kirjoittaminen, animaation käsikirjoitus sekä muutaman posterin suunnittelu ja toteuttaminen. Tehtävät eivät olleet kovin haastavia, ja olin toiveikkain mielin pääsykokeiden jälkeen. Kesällä 2010 sain kirjeen, jossa luki että olen läpäissyt pääsykokeen ja pääsen aloittamaan syksyllä opiskelut luokassa 0AD10.
Olen ollut suht tyytyväinen opintoihin, ja vaikka olemmekin joka päivä aamusta asti tietokoneilla, se ei niin hirveästi haittaa. Olin varautunut siihen, että tietokoneet tulevat olemaan kovassa käytössä. Monet ovat lopettaneet alan sen takia, ettei opiskelu olekaan ollut ihan sitä, mitä on kuvitellut. Itselläni ei kuitenkaan ole käynyt edes mielessä, että lopettaisin, ja eihän siinä enää hirveästi olisikaan järkeä sillä voiton puolella jo ollaan. Käyn kouluni kunnialla loppuun, ja sen jälkeen mietitään mihin menen opiskelemaan vai saanko jo töitä jostain.
Vaikka media-alan työllistymismahdollisuudet ovat huonot, se ei pelota. Jos en tule saamaan töitä missään vaiheessa haluamaltani alalta, teen vaikka muutaman vuoden kassaneidin töitä ja yritän hakea lisäkokemusta audiovisuaaliselta alalta. Tai sitten voi olla, että löydän itseni muutaman vuoden päästä ihan joltain muulta alalta. Tulevaisuus on jännittävää, koskaan ei tiedä mitä voi tapahtua. Siispä en stressaa hirveästi tulevaisuutta vaan elelen päivän kerrallaan. Olen kokenut sen ihan hyväksi vaihtoehdoksi.. :)

Vielä lopuksi tässä kuvagalleria muutamista hauskoista tilannekuvista ja epäonnistumisista.. kuville saa nauraa (; (klikkaa kuvat isommiksi)














Ja vielä lopuksi toivotan kaikille viksua elämää -blogin lukijoille oikein hyvää joulua ja räiskyvää uutta vuotta!

maanantai 19. joulukuuta 2011

mukava viikko vierähtänyt..

Heti ensiksi täytyy sanoa että... MITÄH?! 399 virallista lukijaa? Mun blogissani? Wau!! Aivan mahtavaa, olen todella iloinen blogini suosiosta ja siitä että kirjoitukseni kiinnostavat noinkin montaa ihmistä. Ihanaa tietää, että aina on edes joku joka odottaa uusia postauksia tai videoita Youtubeen. Siinä ihan todentotta tuntee itsensä tärkeäksi, vaikka virtuaalimaailmassa ollaankin.
Reilu viikko on taas vierähtänyt viime blogikirjoituksestani, viimeksihän tein kisapostauksen Kalliorinteen kilpailuista. Sunnuntaina Bohemialla oli ansaittu rento päivä, sillä kyllä kilpailut aina verottavat jaksamisesta jonkin verran. Kuulemma poni oli ollut tenavatunnilla ratsuna tehden kevyitä hommia, ja oli vauhtia riittänyt. Se on aina mukava kuulla ja nähdä kuinka kilpailut piristävät ponia niin hurjasti. Siitä tulee hyvä mieli niin hevoselle kuin ratsastajallekin ja se motivoi ja innostaa kilpailemaan lisää.

Torstaina kävin tavalliseen tapaan taas Viksulla ratsastamassa. Kenttä oli onneksi sula eikä niin järkyttävän märkäkään, joten pääsin ratsastamaan ihan kunnon 40 minuuttisen. Ulkona oli jo todella pimeää kun pääsin tallille ja piti ihan kunnolla etsiä että löysin pimeistä tarhoista Viksu-herran! Tarhoilla kun on niin pieni valo ettei se riitä kuin ensimmäisen tarhan valaisuun :(
Ratsastettaessa Viksu oli oikein mukava, ei kuitenkaan todellakaan paras mahdollinen muttei huonokaan. Oma moottori löytyi ja ruuna oli muutenkin aika herkkä ja erittäin taipuisa. Tein pitkän alkuverryttelyn käynnissä ja ravissa sisältäen runsaasti pysähdyksiä ja siirtymisiä. Sen jälkeen hieman laukkasin molempiin suuntiin taivutellen sisään ja ulos. Muutamat hyvät myötäykset tulivat, oikeaan suuntaan laukka ei niin pyöreä kuin vasempaan, pitkillä sivuilla kuitenkin parempi kun vähän pyysi eteen. Laukkojen jälkeen tein paljon suunnanmuutoksia ja taivuttelin oikein kunnolla molempiin suuntiin ihan vain käynnissä ja ravissa ja voi vitsi miten kevyt se olikaan!
Tunnin jälkeen pesin vesiboksissa Viksun jalat sekä mahanaluset, niin likainen ja kurainen kun oli.

Perjantaina kouluilin Bohemialla, ihan normaalia kouluratsastusta, paljon ympyröitä ja taivuttelua plus muutamia siirtymisiä. Bohis oli todella hieno ja kevyt edestä sekä liikkui ihan omalla moottorilla. Ravi oli todella hienoa, samoin laukka pyöri moitteettomasti ja kevyesti. Valitettavasti tästä kerrasta ei ole video-tai kuvamateriaalia, sillä oli pimeää eikä mulla ollut kameroita mukana.

Kuudelta oli pikkujoulut Aadalla ja oli todella kiva ilta :) Kaktu testaili uutta kameraansa ja näpsäsi musta ja Aadasta kuvan, edustetaan.. :D (Huomatkaa mun ihanat lättänät hiukset ratsastuksen jälkeen..)

Lauantaina en itse juurikaan ratsastanut, sillä poikaystäväni pääsi kiipeämään Viksun selkään (; Innokkaasti hän tuli mukaan tallille ja oli positiivisella mielellä kokoajan. Haki Viksun itse tarhasta, harjasi sen, laittoi satulan ja suitset itse, tosin minun avustuksellani. Sen jälkeen kiipesin itse ensin selkään ja näytin miten hevonen kääntyy, pysähtyy, peruuttaa, siirtyy raviin ja siirtyy laukkaan. Sen jälkeen hän nousi itse selkään ja lähdettiin pellolle. Siellä kuulkaas jätkä ravasi ja laukkasi kun vanha tekijä, hupaisaa katsottavaa se oli mutta oli ihana nähdä miten hyvin hän tuli toimeen Viksun kanssa :)

Sunnuntaina sitten hyppäiltiin taas Bohemian kanssa. Sää oli oikea koiranilma, tuuli ja satoi minkä kerkesi. Kenttäkin oli aika märkä, joten täytyi hypätä varovasti. Emme hypänneet kovin kauaa sillä sää tosiaan oli todella ikävä, ja Bohemia oli hyvä, joten päätettiin lopettaa hypyt ajoissa että sekä ponille että ratsastajalle jäi hyvä mieli :)
Tultiin aluksi kavalettisarjaa kolmella laukalla. Se oli Bohemialle ihan uusi asia, varsinkin kun kavaletit eivät olleetkaan suorassa vaan ympyränmallisessa muodossa. Siispä millään siitä ei poni uskaltanut yli mennä vaan stoppasi ensimmäisellä ja toisella kerralla niin että makoilin kaulalla hetken aikaa. Pikkuhiljaa Bohemia rupesi tulemaan hieman paremmin, tosin alussa oli kaikenlaista säätämistä ja välillä mentiin ohi tai ryminällä yli. Jatkettiin niin pitkään että tamma saattoi tulla rauhallisesti ja keskeltä kavaletteja ilman kiemurteluja ja laukanvaihtoja.
    Vaihdettiin tehtävää niin että kavalettien jälkeen jatketaan suoraan okserille. Ensimmäisellä kerralla jouduin kääntämään pois koska poni päätti rynnistää, mutta toisella kerralla Bohemia malttoi kuunnella apujani ja hyppäsi todella tyylikkäästi yli. Muutkin kerrat sujuivat todella kivasti. Lisättiin sitten tehtävään vielä yksi este, joka piti tulla täysikaarron kautta. No, mutkassa tietenkin poni rupesi tavalliseen tapaan junnaamaan ja hieman suutahdin sillä poni selvästi vain pelleili. Tammahan otti opikseen ja hyppäsi sen jälkeen kivasti koko lopputunnin! Alla pientä koostetta :)


Ainiin, nyt on sitten se salaisuus tullut julki... Teimme siis Aadan, Jutan ja Kaktun kanssa tallielokuvan, jonka julkaisin eilen illalla Youtubeen. Olen todella yllättynyt elokuvan suosiosta ja sekus inspiroi tekemään uusia elokuvia :) Elokuvaa pääset katsomaan >TÄSTÄ< .

Hyvää joulun odotusta kaikille!

lauantai 10. joulukuuta 2011

kilpailut takanapäin

Huhhei, noin kuuden tunnin kilpailupäivä takana, ja olokin on sen mukainen! Fiilikset ovat hyvät ja päivä oli omasta mielestäni onnistunut ja todella mukava :) Mutta palataas nyt ihan kilpailupäivän aamuun..

Melko huonosti nukuin viimeyön, ja seitsemältä aamulla oli herätys, yök. Tallille lähdin ajamaan kahdeksan aikaan ja puoli 9 olin paikanpäällä. Vielä ei tuntunut minkään näköistä jännitystä, vaikka alettiin pakkailemaan Aadan kanssa kamoja ja Bohemiaakin laiteltiin siistimmäksi. Siinä vaiheessa, kun kyyti saapui pihaan, jossa Heini ja Ronja olivat jo kyydissä, alkoi vatsanpohjassa leijailemaan perhosia. Bohemia oli oikein pörheänä ja puhkui innosta päästä taas maailmalle! Kiltisti tamma kiipesi koppiin ja päästiin lähtemään.
Kilpailupaikalla oltiin ensimmäisiä. Tultiin 15 yli 11 tallin pihaan ja käytiin heti maksamassa ilmoittautumismaksu. Puolen aikoihin päästiin kävelemään rataa, ja rata olikin todella yksinkertanen ja esteet myös helpon näköisiä. Toiveikkaana lähdettiin sitten laittamaan ponia kuntoon, sillä verryttely alkoi jo melkein heti radankävelyn jälkeen.

Verkassa Bohemia oli heti todella terävä ja reipas. Sain pidätellä kunnolla ettei poni lähtenyt ihan viemään. Pienestä pohkeen painamisesta Bohemia lähti heti eteenpäin ja oli muutenkin kuuliainen, vaikka oli uusi mesta ja uusia ratsukoita.
Kun alettiin hyppäämään ekaa verkkaestettä, rupesi Bohemia käymään aika vahvaksi edestä ja sain kunnolla pitää vastaan ettei lähtenyt täysin lapasesta. Välillä pääsi kuitenkin käymään niin että poni kiidätti mua ja meinattiin törmätä muutaman ratsukon takapuoleen. Tein sitten muutamia peruutuksia että Bohemia tajusi kuka täällä määrää. Nätisti tamma rupesi loppujenlopuksi kulkemaan ja hyppäsi kivasti verkkaesteet :) Kerran kieltäytyi pystylle ekalla kerralla, muuten hyppäsi sen joka kerralla ja toisen verkkaesteen, joka oli okseri, Bohemia hyppäsi heti.

Radalle lähdin kolmantena. Lähtövuoron saatuani nostin terävästi laukan ja laukkasin pitkän sivun hieman reippaammassa temmossa. Otin ennen ekaa estettä kiinni ja kaarteessa poni yhtäkkiä lähti mutkittelemaan ja hidasti vauhtia, eli matka tyssäsi siihen. Yritin kaikilla avuilla saada ponin esteestä yli vaikka seisaaltaan mut oli poni sen verran tuittupää ettei toiminut. Tein sitten uuden tien ja toin päättäväisesti esteelle. Yli päästiin ja matka jatkui eteenpäin. Päästin jokaisen esteen yli vauhdilla ja olin todella tyytyväinen poniin :) Missään vaiheessa ei edes epäröinyt vaan veti radan kunnialla loppuun. Tottakai kuitenkin samalla ärsytti suunnattomasti ekan esteen kielto, joka oli vielä radan helpoin este (mun mielestä)! No, ei voi mitään, ruusuke jäi saamatta mutta sain olla tyytyväinen että Bohemia meni loppuradan hienosti.

Vietiin poni takaisin traileriin ja mentiin katsomaan kilpailuja katsomoon. Ennen 50cm luokan loppumista päätettiin Aadan ja Aadan äidin kanssa että voidaan jälki-ilmottautua luokkaan 70cm, koska ne esteet ei olleetkaan niin isoja. Meillä tuli hirveä kiire laittaa Bohemia kuntoon, sillä uudet lähtöjärjestykset tulivat aika myöhään ja lähdinkin jo luokan ensimmäisenä. Äkkiä poni kuntoon ja hyppäsin selkään josta menin suoraan verkkaamaan. Kierros käyntiä ja sen jälkeen töihin. Bohemia oli jälleen erittäin virkeä mutta myös vahva. Verkkasin hetken sileällä jotta sain sen kuulolle ja sen jälkeen aloin tulemaan verkkaokseria. Ensimmäisellä kerralla Bohemia kieltäytyi kuten tavallista, ja annoin sen tutkia estettä hieman. Sen jälkeen uusi yritys ja päästiin hienosti yli. Se kieltäytyminen jäikin vain yhdeksi kerraksi sillä Bohemia oli aivan mahtava verkassa :) Hyvillä mielin aloittelin radan.
Lähtömerkin annettua mars matkaan. Poni lähti ensimmäiselle esteelle kurvatessa viemään mua kun märkää rättiä ja veti hirveällä loikalla yli. Jäin vähän jälkeen ja tuli kiirus kääntää poni ettei se hypännyt aidan yli odotus-alueelle. Otin kunnolla kiinni ja jatkettiin matkaa. Bohemia päätti kieltäytyä tokalle esteelle, mutta ymmärsin hyvin sillä este oli uusi ja siinä oli pelottavat johteet. Tultiin uusi yritys ja pienellä kannustuksella poni hyppäsi rohkeasti yli. Seuraavat kaksi estettä menivät hyvin kunnes tuli okseri tuomarintornia päin. Olin jo ennakoinut ja valmistautunut siihen ettei Bohemia sitä estettä hyppää, joten ei tullut yllätyksenä että poni stoppasi kyseiselle esteelle. Melkein se siitä meinasi hypätä mutta päätti kuitenkin olla hyppäämättä. Muutaman kerran yritin uudelleen, mutta huonolla menestyksellä joten käskin ratamestareita ottamaan takapuomin pois. Sen jälkeen päästiinkin sitten yli ja jätin hyppäämiset siihen.

Vaikka hylkäys tulikin, olin aivan supertyytyväinen Bohemiaan, sillä koskaan ennen kilpailuissa 70cm luokassa se ei ole hypännyt noin montaa estettä radalla :) Muutenkin jäi hyvä fiilis kisapaikasta, Kalliorinne oli järjestänyt kilpailut todella mainiosti ja meininki siellä oli rentoa ja oli tervetullut fiilis. Hyvä päivä siis!

tiistai 6. joulukuuta 2011

itsenäisyyspäivän hyppyjä

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille lukijoille!

Eilen satoi vihdoin lunta tänne Etelä-Suomeenkin, jesjes! On se jännä että heti kun on edes puoli senttiä lunta, tulee jouluisempi fiilis :) Ja nyt kun sitä lunta vihdoin satoi, päätin käyttää sitä hyväksi ja pyysin Aadaa ottamaan muutaman jouluisen kuvan minusta ja Bohemiasta joulukortteihin.



Tänään hyppäiltiin vähän Bohemian kanssa, sillä ollaan menossa lauantaina 10.12 Kalliorinteelle estekilpailuihin koettamaan onneamme ja keräämään jälleen kisakokemusta :) Hypätään yksi luokka, 50cm, sillä seuraava luokka siellä on jo 70cm eikä enää hypätä kisoissa Bohemian kanssa niin "korkeaa".

Kenttä oli aika lumen peitossa, ja kun lumi on vielä aika märkää, se tarttuu hevosen jalkoihin ikävästi. Siispä keksittiin Aadan kanssa että vedetään talikolla pitkältä sivulta lumet kutakuinkin pois ettei tule tilsoja ponin jalkoihin (; 60 metriä sitten heiteltiin lunta pois ja hyvää jälkeä tuli! On meissä habaa.. ;)

Aluksi kävelin ponin kanssa maapuomien yli moneen kertaan että Bohemia huomaisi taas puomien olevan ihan kilttejä. Vähän tamma hangotteli vastaan ja meni loikilla yli, mutta kun mentiin edestakas puomeja, lopussa se käveli täysin rauhallisesti niiden yli. Siirryin sitten ravaamaan ja tultiin muutama kierros molempiin suuntiin puomit ravissa. Vauhtia riitti mutta puomit ylittyivät mallikkaasti :)
Suht pitkän alkuverkan jälkeen Aada nosti puomit noin 40-50cm esteiksi ja päästiin hyppäämään laukassa. Bohemia teki nostot erittäin hyvin ja laukkakin pyöri aika hienosti vaikka pohja oli mikä oli. Kieltoja ei tullut ja hypyt olivat teräviä. Alkuun oli vähän ongelmia välien kanssa ja Bohemia hyppäsi muutaman kerran aika kaukaa, mutta kun saatiin välit korjatuksi niin hyvä tuli!



Vaihdeltiin välillä suuntaa ja Bohemia innoistui kokoajan enemmän ja enemmän esteistä ja muutaman kerran vedettiin mutkat suoriksi kun poni päätti vähän lähteä kuskaamaan meitä miten sattuu! Jatkettiin sitten niin kauan että poni tuli rauhallisesti sisään ja hyppäsi esteet rauhassa ja maltillisesti eikä lähtenyt vetämään tuhatta ja sataa.
Vaihdettiin tehtävää hieman, eli tultiin suhteutettua muutaman kerran. Molemmat esteet olivat nyt oksereita ja esteiden väliin mahdutettiin noin neljä laukka-askelta. Vasempaan poni tuli todella hyvin, oikeassa suunnassa ekalla kerralla Bohemia päättikin juosta toisesta okserista ohi aivan yllättäen. Eikun uusi yritys ja sen jälkeen mentiin yli. 



Kaikenkaikkiaan tunti meni todella kivasti ja Bohemia oli hieno. Hyvillä mielin lähdetään kisoja kohti, toivotaan että tamma osaa käyttäytyä kivasti kisoissa ja toivotaan että päästään esteistä yli!

Ja vielä kaikille ketkä kysyy siitä salaisuudesta, se on kyllä tulossa, ja tulee tässä joulukuussa ennen jouluaattoa!

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

uusi ulkoasu!

Uusi ulkoasu on täällä, mitäs pidätte? :)

Halusin tehdä punaista ja jouluista, ja päädyin punaisen ohella harmaaseen värisävyyn. Mielestäni punainen, harmaa ja valkoinen väri sopivat mainiosti yhteen ja siispä teinkin sitten sellaisen värimaailman. Tämä jäljittelee aika paljon vanhaa ulkoasua, kuten varmaan huomaattekin taustasta, joka on samanlainen pallotausta millainen oli vanhassakin, mutta nyt punaisen sävyssä.

Itse tykkään tästä ja tätä oli kiva tehdä, toivottavasti tekin pidätte!

Kommenttia kommenttia.......... ;)

lauantai 3. joulukuuta 2011

hiljaiseloa..


Joo, eli multa tulee huonoja (?) uutisia nyt blogia koskien...

Blogini tulee viettämään jonkin aikaa hiljaiseloa, sillä mulla on meneillään parin kuukauden työharjoittelujakso, joten en ensinnäkään kerkeä olemaan niin paljoa koneella ja toisekseen pääsen sen verran myöhään, että ratsastan aina pimeällä joten mitään videoitakaan en silloin tykkää ottaa. Myöskin kentät rupeavat olemaan paikoitellen jäässä joten ei päästä edes kunnolla ratsastamaan. Erään nimeltämainitsemattoman syyn takia  (sisältyy yllätykseen.. (; )en ole nyt sunnuntaisin ratsastanut Bohemialla joten kirjoitettavaa ei ole ollut paljoa.
Lisäksi harkitsin blogijoulukalenterin pitämistä, mutta en vain yksinkertaisesti kerkeä... Ja olen kuitenkin sen verran täydellisyyteen pyrkivä että haluaisin tehdä jokaiseen luukkuun jotain hienoa! Mutta no, ei voi mitään. Ehkäpä ensivuonna ;)

Blogi EI SIIS PIDÄ TAUKOA, EIKÄ LOPETA, mutta postauksia tulee harvoin. Kerron nyt kuitenkin lyhyesti mitä olen heppojen kanssa puuhaillut..

Viimeviikon lauantaina kävin Viksun kanssa maastossa, sillä oli aivan mahtava ilma! Kuvailin aika paljon matkan varrella ja siksi olinkin reilu kaksi tuntia maastossa. No, mikäs siinä, mukavaa oli :)

Tiistaista torstaisin hoidin ja ratsastin Puten, sillä omistajat eivät päässeet. Poni oli jokaisena päivänä todella hyvä ja liikkui kauniisti. Torstaina ratsastin myös Viksun ja oli superhieno, mutten mennyt kovin kauaa sillä kenttä oli tietyissä kohdissa hieman jäässä. Kuitenkin menin sen verran että Viksusta tuli rento ja pyöreä. Pitkillä sivuilla tein vähän lisäyksiä ja wautsi wau miten hienosti Viksu meni! Lisäksi kokoajan se pysyi pyöreänä eikä nostellut päätä tai hötkyillyt mitään. Jee (;

Tänään kun on hieman pakkasta, kenttä on siis ihan jäässä. Siispä kävin puolisentuntia kiertelemässä pelloilla ja laukkailin ja ravailin jonkin verran. Viksu oli ihan innoissaan ja pärskähteli tyytyväisenä!

Sitten vielä sellaista, että mitä mieltä olette, tekisinkö jonkun uuden ulkoasun blogille vai onko tämä vanha, ruskea kiva? :)